Ridelejr

Den bedste tid på Digels

Digelsgård afholder påske og efterårridelejr uden overnatning 

- mandag, tirsdag og onsdag i skolernes ferie. 

 

Mandag, tirsdag og onsdag fra 9.00 til 16.00 (rytterstuen er åben før 9.00 hvis nogen har behov for at komme tidligere)Der er plads til børn og unge på alle niveauer, dog min. 6 år. Man bliver delt ind på hold alt efter niveau, så undervisningen er tilpasset til den enkelte.

Vi skal lære en masse om hesten, dens udstyr og ridning, samt lave forskellige lege og konkurrencer. Man får sin ”egen” pony i de tre dage, der skal rides både ponygames, spring, dressur og tur hvis vejret tillader det - Så der er nok at se til ;-)

Prisen er kr. 1800,-  for alle tre dage, og inkluderer frokost, drikkevarer og eftermiddagssnack/kage. Der skal betales før tilmelding er bindende. 

BETALING OG TILMELDING. Tilmelding til forårets påskeridelejr, mandag til onsdag uge 15 - 2022 skal ske på mail til digelsgaard@yahoo.dk. Husk at skrive barnets fulde navn. Når du har modtaget en bekræftigelse på tilmelding, skal rate 1 (1.100 kr) indbetales på vores konto i Sparekassen Sjælland-Fyn reg. nr. 0552 konto nr. 101030. Rate 2 (700 kr.) medbringes kontant ved ankomst om mandagen. Der er 16 pladser efter først til mølle.