Vores heste


Nøddehøjgårds Con Air

22 år

Farve: Brun med stjerne og sokker på bagbenene Højde: 148 cm Con Air er en rigtig gentleman og altid gald og positiv. Han springer godt, men kræver en nogenlunde rutineret rytter i spring. I dressur er han en stjerne

Yasmin

19 år

Farve: Brun med Stjerneblis Højde: 145 Verdens bedste Yasmin, der aldrig kunne finde på at sætte en hov forkert. Altid glad og nem pony, med et godt spring og en dejlig rolig galop

Jacques

19 år

Farve: Rød med stjerneblis Højde: 149 cm Jacques er altid en god kammerat, sød i stalden og gør altid sit bedste på en springbane (og det er han faktisk ret god til!) Sød til dressur, på marken kan han dog godt komme med et lille bukkespring af og til.

Caretta

Welsh Mountain 10 år

Farve: Skimmel Højde: 120 cm Dejlig pony med gode gangarter. Hun er stadig lidt ung og vågen, så kræver en rytter med rolig hånd og god balance. Springer rigtig fint og er dejlig let i hånden.

Harvest Undercover Agent

Welsh Mountain 16 år

Farve: Rød med strimmelblis Højde: 120 cm Undercover Agent kaldes i daglig tale "Popcorn" og han er en rigtig lille charmetrold, med de sødeste små spidse ører. Han er altid sød i stalden. Popcorn er lidt godt i stand og kan til tider være lidt doven, men når der kommer en rytter, der rigtig kan trykke ham frem med hælen vågner han op er er hurtig. Han springer rigtig godt, men kræver en rytter der kan ride ham godt frem. Popcorn er far til Domino og Pietta

Malik

0 år

Farve: Hvid med grå ører og lidt pletter Højde: 140 cm Malik er en helt speciel pony, både af udseende og sind. Han har to blå øjne. Han er sød og god som dagen er lang når man rider ham, rolig, men kan også rides dejlig frisk. Han elsker at springe og er god til det, selvom han af og til springer meget højt over. I stalden kan han godt være lidt sur, hvis ikke han får snacks. Malik er rigtig god til at smile!

Misty

Blandingspony 22 år

Farve: Flueskimmel Højde: 148 cm Misty er måske ikke den kønneste pony på jorden, men tilgengæld er hun helt sikkert en af de absolut sødeste. Altid sød at strigle og ride på. Hun springer virkelig godt, og er en god lærepony til springning. Hun er også god til ponygames og har været sjællandsmester flere gange.

Scarlett

Blandingspony 27 år

Farve: Gul med stjerne i panden Højde: 130 cm Scarlett er Digelsgårds prinsessepony, og også lidt en Diva. Hun er ikke så glad for andre heste kommer for tæt på, men heldigvis er hun glad for mennesker. - så længe de ikke spænder gjorden for stramt! Scarlett er en god begynderpony og en stjerne til både spring og ponygames, og altid sød på tur og dressur. Scarlett er mor til Ginger.

Solhøjgårds Harlekin

Welsh Mountain 12 år

Farve: Rødbroget m afbrudt strimmelblis Højde: 122 Harlekin er en lille charmetrold, fræk men også sød, så han slipper som regel godt fra det meste ballade og af og til lidt svingende arbejdsmoral. Han har gode evner både inden for spring, dressur og ponygames og han er behagelig at sidde på. Harlekin er vokset op på Allans forældres besøgsbondegård, og hans far er Undercover Agent. Så vi har kendt ham siden han var helt lille <3

Sultan

0 år

Bakkegaardens Surprise ( aka Prinsessen)

Blandingspony 18 år

Farve: Brun med stjerneblis Højde: 130 cm Prinsessen er en gudesmuk lille pony. Hun har en rigtig fin trav og er dejlig let på tøjlen. Hun er sød i galop, men mangler stadig styrke og balance i galoppen. Hun springer ganske fint og er så småt ved at blive introduceret for ponygames. Prinsessen elsker fest og farver og kan godt være lidt utålmodig hvis tingene går for langsomt eller hun ikke får nok opmærksomhed

Quick Step

Blandingspony 0 år

Ladylike

Blanding 12 år

Farve: brun med stjerne Højde: 155 cm Skøn hest, med et dejligt spring og tre virkelig gode gangarter, nem i al håndtering. Hun er tilredet og kan rides i alle tre gangarter, og har startet sit første lille springstævne. Dog kræver hun stadig mere styrke og uddannelse inden vi helt beslutter os for om hun skal i rideskolen eller udbydes til leasing.

C.C. Camina

Blandingspony 11 år

Farve: Brun med gennemløbende stjerneblis Højde: 137 cm Camina er en bestemt dame og en hoppe med stort H. Hun går det rigtig godt i både dressur og spring.... dog har hun en lidt skidt arbejdsmoral, og tager gerne alting op til diskussion. I stalden er hun nem og sød, og elsker opmærksomhed. Hun er pt. leaset ud til Timian.

Lexus V

DV 15 år

Farve: Brun med stjerne i panden Højde 160 cm Lexus er en hingst efter Lobster/Come Back II På trods af hans alder er han ikke redet ret meget, og vi er ved at finde ud af hvad han er rigtig god til. Hvis alt går vel bedækker vi måske et par hopper med ham til foråret.

Ginger

21 år

Farve: Dunfarvet Højde: 134 cm Ginger er en sød pony med masser af personlighed. Hun springer helt fantastisk og hjælper altid sin rytter Hun er glad for mennesker, men kan være lidt sur på de andre heste i stalden og er meget kilden under maven.

Domino

Welsh Mountain 13 år

Farve: Skimmel Højde: 119 cm Domino er en lille charmetrold. Sød og nem i dressuren og springer rigtig godt, dog lidt forsigtig af og til. Han er også god til pony games. Domino er far til Caretta

Tjalfe

Blanding 26 år

Farve: Rød Højde: 157 cm Tjalfe er en rigtig kammerat, som man altid kan regne med. Han er en lidt tung hest, som af og til kan være lidt klodset, dog er han absolut ikke doven og faktisk rigtig god til at lave schenkelvigninger. Han er desuden rigtig glad for at springe.

Sunshine Santana

Blandingspony 19 år

Farve: Brun med strimmelblis Højde: 137 Santana er en skøn og lidt fjollet pony, hun har altid lidt travlt og kan have svært ved at stå helt stille på staldgangen. Til gengæld er hun virkelig sød at ride på, der har hun ikke alt for travlt. Hun kan både springe og gå ponygames og hun er absolut verdens bedste turpony!

Color Mix

Blandingspony 12 år

Color er pt. i leasing Farve: Brunbroget med stjerneblis Højde: 140 cm Color Mix er en dejlig pony, altid sød og glad i stalden. Han er redet til ret sent og er stadig lidt forvirret over nogle signaler. Dog er han rigtig godt på vej. Han viser meget stort talent for springning.

Kalisha

Blandingspony 11 år

Farve: Brunbroget med blå øjne højde: 148 cm Kalisha er en sød og godmodig pony, der endnu ikke er så langt i sin uddannelse, men hun tager alting med en positiv indstilling og prøver alt det bedste hun kan. Hun er sød til både tur, ponygames, dressur og spring. Selvom hun er en lidt kraftig type er hun forholdsvis let at ride.

Korei Mashooka Takhisis

Shagya Araber 4 år

Mashooka er pt i leasing Farve: Flueskimmel Højde: 152 cm I daglig tale kaldes hun Mashooka, hun har ikke været redet siden 2013, men er ved at være rigtig godt i gang igen.

Lille Lyn

Welsh Mountain 8 år

Farve: Brun Højde: 120 cm Lille Lyn er født og vokset op på Digelsgård. Hans mor er Pietta. Han er en sød og lidt vågen lille pony. Han elsker at blive striglet og puslet om, og springer virkelig godt!

Midnight Baby

Blanding 7 år

Farve: Sort Højde: 127 Midnight Baby er født på Digelsgård og er vokset op her. Baby, som hun kaldes i daglig tale, er stadig ung og har meget at lære. Men hun er sød at ride og tager gerne et lille spring. På folden er hun en af dem der bestemmer, trods hendes lille størrelse :-)

Malou

Friser/Oldenborg 0 år

Mindes Buzz Lightyear

Blandingspony 14 år

Farve: Broget med blis Højde: 144 cm Buzz er en skøn pony, og blev hurtigt alles yndling, da han startede med at arbejde i rideskolen. Han gør altid sit allerbedste og selvom han stadig mangler lidt uddannelse, styrke og balance er han blevet en virkelig god ridepony. Han er dejlig frisk, uden at være vild. Han har et godt spring, sød på tur og gør det godt til ponygames også.