Medarbejdere

På et sted som Digelsgård betyder det virkelig meget at have nogle gode stabile medarbejdere, der håndtere hestene med ro og ordentlighed. 

Vi er heldige at have fundet to af disse medarbejdere, som er mødestabile og som er gode til at håndtere hestene når de er friske, men som også er gode til at give besked når de ser heste med skrammer, tabte sko eller generelt bare en utilpas hest. Husk altid at hilse pænt på vores medarbejdere i stalden, de gør en kæmpe forskel for jeres hestes dagligdag.

 

Midaugas har været her siden sommeren 2019. Han bor på gården med hans kone og to skønne drenge, der begge går på Fredensborg Skole. Mindaugas har tidligere haft en gård med køer i Litauen, men kom til os på Digelsgård gennem hans gode kammerat Ramunas (vores tidligere medarbejder gennem 12 år). Når Mindaugas holder fri, er han bl.a. glad for at fiske.

 

Michelle har været her siden juni 2021. Hun har tidligere arbejdet på et ridecenter, samt redet Mounted Games på landsplan, og vi er heldige at have fået hende ind i stalden. Hun håndterer hestene stille og roligt, og er meget opmærksom på dem. Derudover er hun smilende og god til at kommunikere med hestenes mennesker. Michelle har selv to ponyer, Balou og Alvin.  

 

Vi har selvfølgelig en masse flere mennesker, der hjælper os på Digelsgård og som vi sætter stor pris på. Bl.a. vores undervisere som i kan læse mere om under menupunktet Rideskole.

 

,